Информации за испорака

Купените производи на интернет страницата, ќе бидат испорачани на адресата која е наведена во порачката.

Цената за испорака е следна:

За било која нарачка на територијата на град Скопје испораката е бесплатна.

За теротиријата на Република Македонија е по договор.

Производите и нивните цени се истакнати на интернет страницата.


Плаќањето на производите може да биде со кредитна / дебитна картичка, или на фактура и за правни и за физички лица

  • Кредитни / дебитни картички
  • Фактура - трансакциска сметка
    за физички и правни лица


Поштенските трошоци се вклучуваат при нарачката во крајната цена на производот.

За сите дополнителни прашања во врска со начинот на нарачка и испорака можете да не контактирате телефонски или да поставите прашање на нашата електронска пошта.

naakcija.mk © 2021. UKION SHOPS