За Нас

На акција е основана во 2018 година. Онлајн продавницата се занимава со продажба на на големо и мало: Компјутери, принтери, клими, телевизори, телефони, галантерија за компјутери и телефони, бебешка облека, бебешки колички и бебешки играчки. 

naakcija.mk © 2021. UKION SHOPS